Geboekt - Reisverslag uit ettenleur, Nederland van Richard & Latoya - WaarBenJij.nu Geboekt - Reisverslag uit ettenleur, Nederland van Richard & Latoya - WaarBenJij.nu

Geboekt

Door: Richard

Blijf op de hoogte en volg Richard & Latoya

15 Augustus 2010 | Nederland, ettenleur

Het duurde weer even, maar de volgende verre reis is geboekt. Geheel tegen de verwachting is het niet Zuid-Amerika of Vietnam geworden maar Japan!

Woensdag 24 november vliegen we met vliegtuigmaatschappij Emirates naar Narita Airport, het grootste vliegveld van Japan op zo'n 60 km. ten noorden van Tokyo. Een korte tussenstop in Dubai van zo'n 4 uur en 11 uur vliegen scheiden ons die dag nog van de aankomst in het land van de rijzende zon.

Voor nu gaan we verder met de voorbereidingen van de reis. Om jullie op de hoogte te houden van onze belevenissen, plaatsen we zo nu en dan een berichtje.

We hebben er zin in!

• 30 November 2010 - 11:31

Erwin & Sabina:

Hey Rich en La Toya, wat een mooi (en lang) eerste reisverslag v/d 1e dagen hebben jullie gemaakt zeg. Heel veel plezier en geniet ervan !

• 20 December 2010 - 08:42

Erwin Langedijk:

Sorry, Richard en Latoya... :-)